X
Menu
X

Jobba hos oss

Napoleon jurister AB är en juristbyrå med kontor på Järntorget i Göteborg som arbetar med juridisk rådgivning och företräder klienter i förhandling, tvistemålsprocess, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, juridik i samband med utländska surrogatarrangemang och affärsjuridisk rådgivning till företag. Byrån planerar att växa i lugn takt och att ombildas till advokatbyrå under 2018.

Vi vinnlägger oss om högsta möjliga kvalitet på våra tjänster, att prestera goda resultat, vilket inte bara betyder bästa möjliga förhandlingsresultat, utan att vi ser till klientens faktiska syfte och mål med sin process, att vi anstränger oss för att ha goda relationer med våra klienter och värderar ett mänskligt och bra bemötande. Vi bemödar oss om att ha nöjda klienter!

Vi har sedan 2013 bestämt oss för att en arbetsvecka består av 32 timmar och att den ska räcka för att nå en lönenivå som går att leva på.

Aktuella tjänster

Jurist sökes (annons publicerad 7 augusti 2017)

Tjänsten innebär att du biträder i byråns alla mål och ärenden, sköter om sedvanliga sekreteraruppgifter som hantering av inkommande och utgående post, arkiv- och registerhållning, bevakar dead lines, upprättar dokument, ansvarar för vissa typer av mål (i synnerhet familjerättsmålen), du biträder i de större målen genom att arbeta med sammanställningar, presentationsunderlag mm. Du administrerar rättsskydd, sköter vissa enklare marknadsföringsuppgifter och deltar i byråns verksamhetsutveckling. Du deltar i och får inblick i alla delar av byråns verksamhet.

Du är självfallet passionerat intresserad av juridisk praktik, du tycker om att skriva och argumentera och har juristexamen. Du skriver korrekturfri svenska och talar utmärkt engelska. Du är givetvis ambitiös, noggrann, nyfiken och social och har förmodligen något juridiskt ämne som intresserar dig särskilt mycket. Arbetslivserfarenhet inom området är givetvis meriterande, liksom annan arbetserfarenhet och notariattjänstgöring, men allra viktigast är dina personliga egenskaper.

Napoleon jurister tillämpar 32-timmarsvecka. Tjänsten är heltid, tillsvidare med provanställning sex månader. Lön utgår med fast lön enligt överenskommelse, tillträde efter överenskommelse, tidigast 1 september 2017.

Om du är intresserad av tjänsten, skicka ett mail till staffan@napoleon.se med en presentation, cv och gärna ett arbetsprov bestående av en juridisk argumenterande text som du har skrivit. Staffan Sörenson nås på telefon 031 313 94 90 eller 0708 74 07 88. Ansökningar behandlas löpande.

Rekryteringsföretag får inte kontakta byrån i syfte att erbjuda tjänster.

 

Välkommen med din ansökan!