Omdömen och media

Omdömen från klienter

Hela vår verksamhet bygger på att stötta människor som behöver juridisk hjälp. Det är alltid uppskattat med omdömen från våra klienter och vi blir förstås glada när det är positiva omdömen. Nedan finns ett urval av de omdömen vi har fått.

Surrogat

”Jag vill uttrycka en innerlig tacksamhet och respekt för den juridiska hjälp jag fick från Napoleon juristbyrå i samband med min sons födelse. Från första stunden, fick jag erfara juridisk professionalism av högsta kvalité och en ovärderlig vägledning. Kommunikationen och korrespondensen var från första början smidig, medmänsklig och framförallt effektiv. Tack återigen för ett fantastiskt bemötande.”

Ensamstående man

Surrogat

”Napoleon jurister har hjälp oss genom den juridiska processen för att få hem vår dotter som är född av en värdmor i Georgien. Vi tycker att hjälpen har varit otroligt snabb, professionell och pålitlig!  När vi var på plats i Tbilisi med en nyfödd bebis och allt var det innebär var det otroligt skönt att veta att den juridiska processen fortlöpte hemma av professionella jurister, som gjorde allt i sin makt för att få hem vår lilla dotter.

Vi har hela tiden känt oss trygga med Napoleon juristers hjälp, vi kunde när som helst ringa dem och få personlig rådgivning!”

Emma och Adam

Mål om företagshemligheter

”Hej Staffan. Bara så att ni vet, så känner jag mig trygg med er. Och ser med stor tillförsikt på det som skall komma. Ha nu en trevlig helg!”

VD i familjeföretag

Ombud i arbetsrättslig tvist

”Jag anser att Staffan Sörenson är en ytterst kompetent person och professionell yrkesman med tydliga värderingar om rätt och fel som med stort tålamod har stöttat och lotsat mig igenom en mycket utmanande arbetsrättslig process!”

Salmin

Om oss i media

Göteborgs Fria har den 15 augusti 2011 publicerat en artikel som handlar om fall där Staffan Sörenson har gjort en JO-anmälan. Fallet handlade om polisens våld mot aktivister. Artikeln kan du läsa här: Göteborgs Fria “Polisen JO-anmäls för våld mot aktivister”

Dagens Juridik har den 28 februari 2014 publicerat en artikel om ett rättsfall där en polis dömts för att ha kört med en man på motorhuven. Staffan Sörenson biträdde målsäganden. I en senare rättegång dömdes mannen som färdades på motorhuven till ohörsamhet mot ordningsmakten. Staffan Sörenson försvarade honom under denna rättegång. Artikeln kan du läsa här: Dagens Juridik “Man som färdades på polisbils motorhuv fälls – advokat: sämsta dom jag sett på ett halvår”

Uppdrag Granskning gjorde ett reportage om surrogatmödraskap som publicerades den 19 september 2018, Uppdrag Granskning “De nya surrogatmödrarna”. Staffan Sörenson blev intervjuad i egenskap av jurist och dåvarande delägare i Nordic Surrogacy som assisterar vid surrogatmödraskap för nordiska familjer som är ofrivilligt barnlösa. Programmet fanns att se på SVT Play till och med den 3 februari 2020.

Svenska Dagbladet har den 13 augusti 2018 publicerat en artikel om att barn som har tillkommit genom surrogat överstiger antalet adoptioner 2018. Staffan Sörenson är citerad. Artikeln innehåller även grundläggande information om det politiska och rättsliga läget i Sverige. Artikeln läser du här: Svenska Dagbladet “Surrogatbarnen allt fler – trots politiskt motstånd”

SVT Nyheter har den 18 september 2018 publicerat en artikel som handlar om att kändisar som har fått barn genom en surrogatprocess troligen har gjort mycket för att uppmärksamma frågan. Staffan Sörenson är citerad. Artikeln kan du läsa här: SVT Nyheter “Kändisarna har banat vägen för surrogat – nu blir det allt vanligare”

Dagens Nyheter har den 10 februari 2020 publicerat en artikel om surrogatprocesser. Staffan Sörenson är citerad. Artikeln finns att läsa här: Dagens Nyheter “Så gick surrogatmödraskap om utlandsadoptioner i Sverige”

Informationsfilm