Omdömen och media

Omdömen från klienter

Hela vår verksamhet bygger på att stötta människor som behöver juridisk hjälp. Det är alltid uppskattat med omdömen från våra klienter och vi blir förstås glada när det är positiva omdömen. Nedan finns ett urval av de omdömen vi har fått.

Surrogat

”Jag vill uttrycka en innerlig tacksamhet och respekt för den juridiska hjälp jag fick från Napoleon juristbyrå i samband med min sons födelse. Från första stunden, fick jag erfara juridisk professionalism av högsta kvalité och en ovärderlig vägledning. Kommunikationen och korrespondensen var från första början smidig, medmänsklig och framförallt effektiv. Tack återigen för ett fantastiskt bemötande.”

Ensamstående man

Surrogat

”Napoleon jurister har hjälp oss genom den juridiska processen för att få hem vår dotter som är född av en värdmor i Georgien. Vi tycker att hjälpen har varit otroligt snabb, professionell och pålitlig!  När vi var på plats i Tbilisi med en nyfödd bebis och allt var det innebär var det otroligt skönt att veta att den juridiska processen fortlöpte hemma av professionella jurister, som gjorde allt i sin makt för att få hem vår lilla dotter.

Vi har hela tiden känt oss trygga med Napoleon juristers hjälp, vi kunde när som helst ringa dem och få personlig rådgivning!”

Emma och Adam

Mål om företagshemligheter

”Hej Staffan. Bara så att ni vet, så känner jag mig trygg med er. Och ser med stor tillförsikt på det som skall komma. Ha nu en trevlig helg!”

VD i familjeföretag

Ombud i arbetsrättslig tvist

”Jag anser att Staffan Sörenson är en ytterst kompetent person och professionell yrkesman med tydliga värderingar om rätt och fel som med stort tålamod har stöttat och lotsat mig igenom en mycket utmanande arbetsrättslig process!”

Salmin

Om oss i media

Uppdrag granskning gjorde ett reportage om surrogatmödraskap under 2018. Staffan Sörenson är intervjuad i egenskap av jurist och delägare i Nordic Surrogacy som assisterar vid surrogatmödraskap för nordiska familjer som är ofrivilligt barnlösa.

Programmet finns att se på SVT Play till och med den 18 juni 2019: Uppdrag Granskning “De nya surrogatmödrarna” 

Informationsfilmer

Vi har egna informationsfilmer för några av våra rättsområden. Dels finns de nedan, dels finns de under respektive rättsområde.

Staffan Sörenson om arbetsrätt

Staffan Sörenson om rättshjälp vid fastställande av faderskap

Emma Dahlén om barnbidrag och föräldrapenning för barn födda genom surrogat

Emma Dahlén och Staffan Sörenson om surrogat i Ukraina

Emma Dahlén och Staffan Sörenson om surrogat i USA